"Dva bresta" dobijaju dve ulice

Lokalne vesti - Ponedeljak 11.08.2014 - 11:43

U MZ “Dva bresta” u Vranju održan je sastanak građana sa predstavnicima lokalnih javnih preduzeća.

Sa sastanka u MZ Sa sastanka u MZ "Dva bresta"

Sastanak je vodio predsednik MZ Zvonko Stanković, ali se od javnih preduzeća pojavio samo predstavnik Direkcije za izgradnju Nebojša Bote Nikolić, dok “Vodovod” i “Komrad” nisu poslali svoje predstavnike.

Nikolić je obavestio prisutne da će u ovoj MZ da se rade dve ulice, Pere Mačkatovca i Mete Barjaktara, a da se planira i krpljenje udarnih rupa.

Većina prisutnih građana je uzela učešće u diskusiji iz koje su iskristalisali i problemi u ulicama Veselina Masleše, Žarka Zrenjanina i dela Pere Mačkatovca u sokaku kod “Papilona”.

- Morali smo i da informišemo prisutne o vremenu i načinu izrade Komunalnog programa, koji se radi jednom na kraju kalendarske godine, a za narednu godinu.

Iskoristio sam priliku da obavestim grašane i da sve primedbe i buduće zahteve obrađuju i dostavljaju na sastancima MZ, a da bi njiihovi legitimno izabrani predstavnici trebali sublimirane probleme u vidu elaborata da dostavljaju svim gradskim JP - kaže Nikolić.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: