DVERI: Aman, ljudi, šta radite?

Lokalne vesti - Petak 21.10.2016 - 11:43

Povodom 100 dana nove vlasti u Vranju oglasio se i Pokret „Dveri“, preko svoje Informativne službe.

Logo pokreta Dveri Logo pokreta Dveri

U saopštenju Pokreta navodi se da je tih 100 dana kratko vreme za ozbiljniji rad, pa se „Dveri“ ograničavaju samo na pitanje kadrova koje je postavila nova vlast.

U tom smislu, „Dveri“ su novim vlastima postavile četiri pitanja.

-  Da li je istina da ste na čelo sportskog kluba, u koji se sliva najveći deo gradskog budžeta za sport, postavili tzv. kontraverznog biznismena, koji je osuđivan za nameštanje rezultata utakmica, kao i da je jedan od prvih poteza tog čoveka bio zapošljavanje svog sina u tom klubu?

- Da li je istina da ste na mesto izvršnog direktora Direkcije za izgradnju postavili čoveka koji je osuđen za proneveru novca dok je obavljao dužnost direktora tog javnog preduzeća?

- Da li je istina da ste na dužnosti direktora javnih institucija koje su glavni oslonac kulture u gradu postavili ljude koji ne ispunjavaju nijedan uslov neophodan da se nađu na tim mestima, npr. stručnost ili iskustvo u radu u oblasti kulture i umetnosti ili minimum od tri godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama?

- Da li je istina da je na mesto direktora jedne gradske osnovne škole postavljena žena koja je u drugoj školi trebalo da bude tehnološki višak, a ne osoba iz kolektiva te škole koja uživa najveće poštovanje svojih kolega, kao što je praksa?

I da je osnovna stručna referenca koja je nju preporučila za tu funkciju bračni odnos sa jednim od vaših koalicionih partnera?

- Ukoliko je odgovor na sva ova pitanje NE, onda vam želimo puno sreće i uspeha u daljem radu. Ukoliko je odgovor makar na jedno od ovih pitanja DA, onda je već nakon 100 dana jasno da se na vranjskoj političkoj sceni ništa suštinski nije promenilo, i da borba građana Vranja koji žele poštenu i odgovornu vlast, na žalost kreće iz početka - kaže se u saopštenju „Dveri“.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: