DVERI: Koji je to Vučić bio u Vranju?

Lokalne vesti - Petak 03.03.2017 - 10:23

Pokret „Dveri“ u saopštenju od petka javno je upitao organizatore dolaska Aleksandra Vučića na jug Srbije da li je njihov predsednik došao u Vranje kao premijer ili predsednički kandidat, dakle da li u svoje slobodno ili u radno vreme.

Logo Pokreta Logo Pokreta "Dveri"

Ocenjujući da na političkoj sceni Srbije deluju dva Aleksandra Vučića, premijer i kandidat za predsednika, „Dveri“ ocenjuju da je ovde reč o zloupotrebi, ma koji je odgovor na njihovo pitanje.

- Ako je u pitanju premijer Aleksandar Vučić, dotični je zloupotrebio svoju funkciju i zapostavio ozbiljan posao koji mu je poverila Narodna Skupština, kako bi obilazio Srbiju i govorio na mitinzima kandidata za predsednika Aleksandra Vučića.
    
Ako je u pitanju Aleksandar Vučić kandidat za predsednika Srbije, s kojim pravom se sve javne ustanove i društvene firme stavljaju u službu predizborne kampanje jednog predsedničkog kandidata?

Da li će i drugi predsednički kandidati prilikom posete Vranju moći da računaju na to da će svi zaposleni u javnom sektoru čistiti grad, da će se krpiti rupe na ulicama, da će radnici „Jumka“ i drugih javnih preduzeća dobiti slobodan dan i biti odvođeni na miting?

Dali ćemo dobiti mogućnost da na tabli, na ulazu u grad, umesto dobrodošlice u naš grad svim putnicima, istaknemo dobrodošlicu samo našem kandidatu?
- pitaju se u Pokretu „Dveri“.

Iz ovog pokreta najavljuju da će uputiti dopis svim učesnicima u dočeku Aleksandra Vučića da na isti način dočekaju i njihovog predsedničkog kandidata Boška Obradovića, „kako bi se omogućio ravnopravan tretman svim predsedničkim kandidatima“.

- Javne ustanove i preduzeća, kao i javne površine su, kao što im i ime kaže - javne, dakle nisu prćija jedne političke stranke i jednog čoveka, već vlasništvo svih građana Srbije, pa i onih kojima je dosta pogubne politike koju Aleksandar Vučić vodi već pet godina.
    
Aleksandar Vučić je izjavio da kampanje opozicionih kandidata finansiraju tajkuni.

On je očigledno rešio da svojim tajkunima, bratu, kumu, i svima kojima je omogućio da steknu ogromno bogatstvo, uštedi novac i da njegovu kampanju plate građani Vranja i Srbije
- zaključuju „Dveri“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: