DVERI: Prestanite sa prepucavanjem

Lokalne vesti - Utorak 10.11.2015 - 09:36

Stav Srpskog pokreta Dveri, da je generator svih problema u Srbiji sprega političara, tajkuna i organizovanog kriminala, dobio je još jednu potvrdu u najnovijoj aferi koja je u toku u Vranju, saopštila je ta stranaka.

Dveri u akciji Dveri u akciji

Dveri napominju da bi mogli da za ovu aferu optuže lokalnu vlast, „kada bi ovo bio prvi skandal izazvan upotrebom ove hemikalije u Srbiji“, ali on to nažalost nije.

- Srpski pokret Dveri više puta je oštro kritikovao rad lokalne samouprave u Vranju,između ostalog i kašnjenje radova na izgradnji pozorišta. Ovde je, međutim, u pitanju zdravlje građana Vranja.

Ovako ozbiljan problem ne sme se svoditi na prepucavanje lokalnih političara, i na taj način gurati u drugi plan državna politika u službi tajkuna i organizovanog kriminala, a na štetu zdravlja i života, ne samo građana Vranja već i cele Srbije.
 
Ostavka gradonačelnika i svih članova Gradskog veća je potez kojem se mi kao opoziciona stranka ne bismo protivili.
 
Ali s obzirom da zahtev za ostavkom dolazi od predstavnika stranke čije je rukovodstvo direktno odgovorno za bahato i neodgovorno ponašanje građevinske mafije u Srbiji, ne vidimo da bi njihov dolazak na vlast rešio problem korišćenja štetnih hemikalija - kaže se u saopštenju Dveri.

Ova stranka poziva aktere lokalne političke scene da prestanu sa prepucavanjima u cilju prikupljanja jeftinih političkih poena, da utvrdimo ko je  zaista i u kojoj meri odgovoran, kako bi se „ubuduće sprečilo da nas truje političko-tajkunska mafija, zbog zdravlja nas i naše dece“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: