Dvostruko ubistvo i samoubistvo zbog MUŠMULA!

Lokalne vesti - Nedelja 08.11.2015 - 17:48

U selu Bujkovac kod Vranja u nedelju nešto posle 11 časova dogodila se teška tragedija, kada su nastradale Đurđica C. i njena ćerka Mirjana J., koje je iz lovačke puške ubio komšija Dragan T, nakon čega je sebi oduzeo život.

Brat ubijene pokazje mesto zločina FOTO OKRADIO/S. Tasić Brat ubijene pokazje mesto zločina FOTO OKRADIO/S. Tasić

Krvavom zločinu u mahali Kovačiki u Bujkovcu pored Vranjske Banje prethodila je rasprava i svađa između Dragana T.(72), komšinice Đurđice C.(85) i njene ćerke Mirjane J.(54).

Kako javlja reporter OK portala sa lica mesta, svađa koja je prethodila tragediji nastala je oko  - mušmula.

Naime, Mirjana J. je sa svojim mužem otišla u komšijsko dvorište da nabere mušmule, i odnese ih na proslavu Mitrovdana.
 
Tu ih je presreo komšija Dragan T., i iako mušmla nije bila njegova, on je Mirjanu ubio na licu mesta, izgleda sa više hitaca. Prema rečima njenog brata Dušana Cvetkovića, njeno telo je bilo potpuno unakaženo posle više hitaca.

Mirjanin suprug je pobegao, jer ga je ona preklinjala da bar spase svoj život, ali je njena majka izašla da vidi šta se to dešava kod komšija. To je bilo kobno po nju, jer ju se Dragan ubio na licu mesta.

Nedugo zatim ubica je sišao nešto niže, do svoje njive, i tamo se ubio jednim hicem iz puške.
   
Mirjana je inače sa suprugom živela u Vranju, a oboje su radili u „Zavarivaču“.

Uviđaj na mestu ubistva izvršio je Boban Jovanović, zamenik Višeg javnog tužioca iz Vranja i pripadnici vranjske Policijske uprave.

Uskoro opširnije.... 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: