DZ: OK Radio da ne bude zaštitnik pacijenata

Lokalne vesti - Utorak 21.10.2014 - 10:28

Povodom teksta OK Radija „Novi skandal u Zdravstvenom centru Vranje“ saopštenjem se oglasilo i rukovodstvo Doma zdravlja.

Dom zdravlja u Vranju Dom zdravlja u Vranju

Ocenjujući da su navodi u tekstu „alarmantni i optužujući na rad i etičnost ekipe HMP, koja je dežurala tog dana, rukovodstvo DZ-a podseća da je „standardna procedura da pacijenti ili nabliži srodnici, mogu da se žale i  podnesu prigovor u ovom slučaju direktoru DZ i naravno da se preuzme sve što je u moći direktora kako bi se ustanovilo da li je prigovor osnovan ili nije“.

- Mi takav prigovor nismo dobili povodom ovog slučaja, pa ste Vi dobili umesto nas prigovor.

Znči u maniru „pacijentovog zaštitnika“ koji je zadužen za nekakve stare i nove skandale jer Vaš natpis na to aludira Vi alarmirate građanstvo bez dobijenih informacija i od onoga koji je sadržajem pomenutog teksta i optužen.

Rukovodstvo Doma zdravlja sazvalo je internu stručnu komisiju, proanalizirane su sve relevantne činjenice (između ostalog i telefonski zapisi koji se po proceduri snimaju), i odgovorno tvrdimo da ono o čemu ste Vi pisali u mnogo čemu ne odgovara istini.

Pošto nalaz komisije može biti predmet sudske medicinske procedure, ovom prilikom  nećemo objaviti njegov sadržaj, ali ističemo da se istina nesme „kreirati“ već se ona činjenica dokazuje - stoji u saopštnju rukovodstva DZ-a.

Dakle, ni ova ekipa ne iznosi činjenice, ali smatra da pisanje OK Radija ne odgovara istini. Na osnovu kojih činjenica, nije navedeno u dopisu.  


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: