Elektrodistribucija Vranje opet vitla makazama

Lokalne vesti - Sreda 02.09.2015 - 12:22

Regionalni centar "Jugoistok" Niš saopštio je, da je u toku podela upozorenja pred obustavu isporuke električne energije za domaćinstva i privredu zbog neplaćenih računa.

Platite račune, ili ćete ostati bez struje. Platite račune, ili ćete ostati bez struje.


„Molimo sve dužnike da u što kraćem roku izmire svoje obaveze, kako bi izbegli obustavu isporuke električne energije kao i troškove ponovnog priključenja. Podsećamo, ukoliko se ne izmiri dug na vreme može doći i do prinudnog izvršenja radi naplate dugovanja“, saopšteno je iz vranjske Elektrodistribucije.

U saopštenju koje je potpidao Goran Nikolić, direktor vranjske Elektrodistribucije, konstatuje se da sa početkom grejne sezone počinje i veća potrošnja električne energije, pa samim tim stižu i veći računi.

Iz ovoj javnog preduzeća apeluju na građane da izmire sve zaostale obaveze za prethodni letnji period, kako pred zimu ne bi ostali bez električne energije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: