FANTOMSKE KLUPE na Sportskom centru

Lokalne vesti - Sreda 16.08.2017 - 13:54

U sredu je na Sportskom centru u Vranju, iznenada i bez najave, postavljeno nekoliko klupa, čije misteriozno poreklo OK Radio nije uspeo da utvrdi.

Postavljanje klupa u sredu pre podne FOTO: Amaterski snimak Postavljanje klupa u sredu pre podne FOTO: Amaterski snimak

Čitateljka OK Portala B.K. nam je poslala fotografiju postavljanja ovih klupa pored staze na prostoru Sportskog centra.

OK Radio je pokušao da sazna po kojoj odluci i iz kojih sredstava je izvršena ova akcija na javnoj gradskoj površini, ali i pored najbolje volje, nismo uspeli da dođemo do informacija.

Prošle nedelje, na Sportskom centru se pojavila i igračka sa jarbolom, za koju takođe niko nije mogao da potvrdi ko je tu postavio, zašto i čijim parama.

Sada se ovoj “instalaciji" pridružile i klupice, koje se takođe pojavljuju na misteriozan način.

Kako je nedavno objavljeno da se priprema postavljanje kontejnera, žardinjera i klupa na gradskim javnim površinama iz sredstava gradskog fonda za zaštitu životne sredine, zatražili smo podatke od gradske većnice za ekologiju, Marine Đorđević.

Većnica nam je odgovorila da klupe na Sportskom centru nisu nabavljene iz ovog fonda i uputila nas na kolegu Nenada Đorđevića, zaduženog za sport.

Međutim, ni on nije mogao da nam da više informacija i sugerisao nam da se obratimo Službi za javne nabavke Gradske uprave.

Kako bi dobili informacije o ovoj očigledno delikatnoj operaciji, u Službi su nam sugerisali da se pisanim putem obratimo načelniku Gradske uprave Dušanu Aritonoviću, koji mora da da svoje odobrenje.

Redakcija se načelniku obratila, ali do zaključenja teksta, još uvek nemamo odgovor odakle klupe na Sportskom centru i koliko to košta poreske obveznike grada Vranja.  
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: