FB: Simovića za počasnog Vranjanca

Lokalne vesti - Sreda 28.01.2015 - 07:29

Korisnici društvenih mreža pokrenuli su na fejsbuku akciju da se generalu Milosavu Simoviću dodeli status počasnog građanina Vranja.

Grupa Simovićevih fanova na FB-u Grupa Simovićevih fanova na FB-u

Grupa „General Milosav Simović za počasnog građanina Vranja“ za sada ima skoro 1.000 onih koji podržavaju ovu inicijativu.

Kako su administratori stranice objasnili, Simović važi za strogog i pravičnog čoveka koji je mnogo učinio za Vranje i njegove stanovnike.

– Ponekad je i previše odan profesiji. Sklon kompromisu kada mora da ga čini. Isuviše retoričan kao svaki vojnik. Slavoljubiv.

Pošten i vredan i za vojnike, a najviše za zemlju u kojoj živi. To je novi komandant  Kopnene vojske Srbije, čija će karijera u Vranju biti upamćena.

Poštovani, podržimo inicijativu da se generalu Milosavu Simoviću dodeli status počasnog građanina Vranja – piše u opisu fejsbuk stranice.

Inače, general Milosav Simović rođen je 3. novembra 1966. godine u Raškoj.

Nakon Vojne akademije, smer pešadija, završio je Komandno štabnu školu taktike KOV i Školu nacionalne odbrane.

Do pre dve godine bio je komandant Četvrte Brigade u Vranju, a onda je kao brigadni general prebačen u Niš gde je dobio funkciju zamenika komandanta Kopnene vojske.

Krajem decembra prošle godine, general-major Milosav Simović stupio je na dužnost komandanta Kopnene vojske.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: