Finale letnjeg kampa: GALA KONCERT u Vranju

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.07.2017 - 09:28

U Domu vojske u Vranju u ponedeljak s početkom u 20 časova biće održan Gala koncert u okviru trećeg Međunarodnog seminara za umetničku igru “Summer Dance camp Vranje 2017”.

Pripreme za gala koncert FOTO: Institut za umetničku igru Pripreme za gala koncert FOTO: Institut za umetničku igru

Polaznici seminara u organizaciji Instituta za umetničku igru su, tokom desetodnevnih radionica, pripremali delove iz repertoara klasičnog baleta i koreografije iz savremene i moderne igre.

“Summer Dance Camp Vranje” tokom deset dana, od 1. do 10. jula, već treću godinu uzastopno organizuje nastavu i radionice: klasičnog baleta, koje vode prof. Bahram M. Juldašev (Slovačka/Rusija) i Lidija Pavlović (Srbija), savremene i moderne igre, koje vode Isidora Stanišić (Srbija), Ema Janković (Hrvatska) i Tomek Pomersbah (Poljska).


U programu učestvuju svi polaznici kampa.

Letnji kamp – “Summer Dance kamp Vranje 2017.” ove godine pohađa 56 polaznika iz Srbije, Slovačke i Makedonije, kao i šest polaznica iz Vranja, a održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije uz podršku Fakulteta za inženjerski menadžment – Vranje, Grada Vranje, Doma vojske Vranje i Doma učenika srednjih škola u Vranju.

Ulaz na Gala koncert je slobodan.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: