Fokus na zapošljavanju u javnom sektoru

Lokalne vesti - Nedelja 24.05.2015 - 09:39

U Vranju će u ponedeljak biti održana velika tribina na temu transparentnosti procedura prilikom zapošljavanja u javnom sektoru, od 13 časova u sali Načelstva.

Organizatori najavlju burnu raspravu Organizatori najavlju burnu raspravu

Tribinu organiizuju CeSID, BIRN Srbija i PALGO centar, a pre tribine biće održana promotivna kampanja od 10:30 časova na trgu Staniše Stošića.

- Osnovna ideja događaja je da se razgovara sa građanima o problemima sa kojima su se suočavali prilikom traženja posla, posebno u javnom sektoru.

Ovaj događaj predstavlja sastavni deo kampanje u kojoj će građani imati priliku da prijave sve probleme sa kojima su se susreli prilikom prijavljanja na konkurse u javnom sektoru - saopštili su organizatori.

Tribine sa građanima i ulične kampanje biće organizovane u 10 gradova u Srbiji (Beograd, Sombor, Novi Sad, Valjevo, Zaječar, Jagodina, Kragujevac, Čačak, Vranje, Niš) tokom aprila i maja ove godine.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: