Gajio KANABIS u plasteniku

Lokalne vesti - Četvrtak 23.07.2015 - 13:34

Više javno tužilaštvo u Vranju sprovešće istragu u slučaju N. A. iz Velikog Trnovca, u opštini Bujanovac, zbog proizvodnje i prometa kanabisa, kao i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz ove institucije.

Policijski snimak improvizovane plantaže kanabisa Policijski snimak improvizovane plantaže kanabisa

Osnovano se sumnja da je N. A. učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, zbog toga što je u Velikom Trnovcu, proizvodio opojnu drogu  kanabis, u količini od blizu jednog kliograma u suvom i sirovom stanju.

N.A. je u plasteniku koji se nalazi u dvorištu porodične zasadio sedam  stabljika konoplje, dok je nekoliko semenki zasadio u saksiji.

Policija je pronašla zasad biljke za koju se sumnja da je marihuana, masa 901,07 grama, četiri grama suve biljne materije, vagu za precizno merenje, kao i municiju za pištolj bez odobrenja nadležnog organa.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden zameniku tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: