Gašić iznenada na jugu Srbije

Lokalne vesti - Ponedeljak 11.05.2015 - 10:16

Vranje - Ministar odbrane Bratislav Gašić posetio je u nedelju bazu „Cvore“ kod Preševa, bez ikakve najave i u pratnji novinara samo agencije Tanjug.

Gašić sa vojskom i policijom foto Tanjug Gašić sa vojskom i policijom foto Tanjug

On je tada toj državnoj agenciji izjavio da je Vojska Srbije podigla nivo borbene gotovosti i spremna je da zajedno sa ostalim bezbednosnim strukturama brani državni teritorijalni integritet i suverenitet.

- Spremni smo da zajedno sa ostalim bezbednosnim strukturama Republike Srbije odgovorimo na sve izazove koji bi ugrozili teritorijalni suverenitet i integritet zemlje i njenih građana -  rekao je ministar Gašić.

On je bazu „Cvore“, najistureniji punkt između Preševa i granice sa Makedonijom, obišao zajedno sa direktorom VBA Petrom Cvetkovićem, komandantom kopnene vojske, generalom Milosavom Simovićem, direktorom BIA Aleksandrom Đorđevićem, zamennikom komandanta Žandarmije Ilićem i načelnikom Policijske uprave Vranje Slađanom Velinovićem.

Gašić je potom obišao i graničnu policiju na prelazu Preševo.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: