Gašić selektuje medije

Lokalne vesti - Četvrtak 28.05.2015 - 16:48

Kabinet ministra odbrane na najgrublji način izvršio je selekciju medija na „podobne“ i „nepodobne“, naredivši da se na svečanost u kasarni u Vranju u četvrtak pozovu samo tri medijske kuće.

iz Gasicevog kabineta pozvana samo tri medija ILUSTRACIJA: A.Stojkovic FOTO:Kurir iz Gasicevog kabineta pozvana samo tri medija ILUSTRACIJA: A.Stojkovic FOTO:Kurir

Ministar Bratislav Gašić (SNS) je prisustvovao svečanom ispraćaju 163 vojnika, učesnika mirovnih misija u Libanu.

Kako se saznaje, iz kabineta ministra odbrane Četvrtoj Brigadi u Vranju naređeno je da se na svečanost pozovu samo RTV, dopisništvo RTS i jedna televizija koja nema dozvolu za emitovanje programa.

Ovo nije prvi slučaj selekcije medija iz vrha vojske.

Podsetimo da je nedavno ministar odbrane skoro pa tajno posetio vojnu bazu na jugu Srbije i tada je o tom dešavanju bila obaveštena samo državna agencija Tanjug.

Inače, u Liban su upućeni pripadnici pešadijske čete iz sastava Četvrte Brigade kopnene vojske, njih 130, koji će se angažovati u okviru španskog kontigenta, kao i 33 pripadnika Voda za zaštitu snaga iz sastava Trećeg bataljona vojne policije, koji će biti u okviru italijanskog kontigenta.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: