Gimnazijalka osvojila PRVU NAGRADU u Bugarskoj

Lokalne vesti - Utorak 16.01.2018 - 10:25

Jefimija Najdić, učenica 3. razreda Gimnazije "Bora Stanković" u Vranju osvojila je grand prix, odnosno prvu nagradu na međunarodnom konkursu u Bugarskoj.

Grand Prix međunarodnog konkursa FOTO: Printscreen Grand Prix međunarodnog konkursa FOTO: Printscreen

Jefimija je nagradu osvojila za svoj esej na temu "A child was born, a Son was given to us" (Dete je rođeno, sin nam je dat) u čast rođenja Isusa Hrista.

Na konkurs je pristiglo 206 radova, a učešće su uzeli učenici iz šest evropskih država: Italije, Grčke, Srbije, Bosne i Hercegovine, Ukrajine i Bugarske.

Vranjska gimnazijalka je kao nagradu osvojila diplomu i knjige, a pored toga, njen esej će biti objavljen od strane mnogih organizacija, između ostalog i organizatora konkursa "Magazine Storks" i "Chance by Skills".

- Jefimija Najdić je izuzetan učenik, uključena je u mnoge međunarodne projekte i jedna je od glavnih nosilaca organizacije, tako da njene kompententosti prevazilaze okvire opštih standarda.

Za svaku pohvalu je njen takmičarski duh, što za rezultat ima osvajanje mnogih nagrada, kako republičkih, tako i međunarodnih
– kaže direktorka Gimnazije, Suzana Mišić Stanković.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: