Gimnaziji Svetosavska nagrada

Lokalne vesti - Sreda 27.01.2016 - 09:27

Odbor 26. Svetosavske nedelje u Vranju objavio je dobitnike nagrade „Sveti Sava za 2015. godinu.

Dobitnici nagrade Dobitnici nagrade "Sveti Sava" za 2015. godinu; Foto: vranje.org.rs

Nagrada za najbolju vaspitno – obrazovnu ustanovu za 2015. godinu pripala je Gimnaziji ,,Bora Stanković” u Vranju, a najbolji profesor predmetne nastave je Marjan Stanojković, profesor fizičkog vaspitanja OŠ ,,Radoje Domanović".

Za najboljeg profesora razredne nastave proglašena je Biljana Spirić, profesorka u OŠ ,,Svetozar Marković", a nagradu za najboljeg vaspitača dobila je Vesna Nušić, vaspitačica vrtića ,,Dečja radost".

Najbolji veroučitelj u protekloj godini je Marijan Trajković, katiheta Gimnazije ,,Bora Stanković".

Najbolji učenik osnovne škole je Miljan Ilić iz OŠ ,,Branko Radičević", najbolji učenik srednje škole je Milena Filipović iz Gimnazije ,,Bora Stanković", a najbolji student Jovana Filipović, studentkinja Medicinskog fakulteta Vojnomedicinske akademije u Beogradu.
 
Nakon razmatranja svih predloga i pravilnika o dodeli nagrade ,,Sveti Sava" Odbor je odlučio da dodeli specijalno priznanje prof.dr Sunčici Denić i Anđelini Stanojković, učenici OŠ ,,Radoje Domanović".  

Odluku o dobitnicima nagrada saopštio je gradonačelnik Zoran Antić, koji je ujedno i predsednik odbora Svetosavske nedelje”.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: