GLAVNA: Ode još jedan drvored

Lokalne vesti - Četvrtak 19.11.2015 - 11:43

Drvored u glavnoj ulici u Vranju na potezu od Muzeja do zgrade SDK posečen je zbog rekonstrukcije šetališta.

Po rečima Nemanje Nuhijevića, gradskog većnika zaduženog za pitanja zaštite životne sredine, i ovaj drvored je morao da bude posečen kako bi se konačno na odgovarajući  način rešilo pitanje izlivanja kanalizacije u glavnoj ulici.

- U razgovorima sa nadležnima iz Direkcije i Vodovoda došli smo do zaključka da moramo da posečemo drvorede kako bismo sredili atmosfersku i fekalnu kanalizaciju u glavnoj ulici.

Jednostavno, nadležne službe su morale da poseku drvored kako bi moglo da se radi - pojašnjava Nuhijević.
On najavljuje da će, nakon završetka radova na rekonstrukciji šetališta, biti posađena nova stabla na mestima gde su posečena stara.

Inače, pre mesec dana posečen je još jedan drvored u pešačkoj zoni u ovoj ulici, a razlog je takođe rekonstrukcija šetališta u glavnoj ulici.

Ovaj tekst objavljen je uz podršku Ministarstva kulture i medija Vlade Srbije, u okviru projekta „Ekologija - šansa juga Srbije“. Stavovi izneti u tekstu isključiva su odgovornost OK Radija i ni na koji način ne predstavljaju stavove i mišljenja Ministarstva kulture i medija.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: