Godina NOVA, svetla STARA, trošak OGROMAN (FOTO)

Lokalne vesti - Utorak 06.12.2016 - 11:29

Ovih dana u Vranju je počelo novogodišnje dekorisanje grada, koje se, po svemu sudeći, neće bitno razlikovati od prošlogodišnjeg.

Skromno, skromnije: Jedan od ukrasa u Vranju FOTO D. Ristić/OK Radio Skromno, skromnije: Jedan od ukrasa u Vranju FOTO D. Ristić/OK Radio

Iako bi, po najavama nadležnih, dekorisanje trebalo da bude završeno do kraja nedelje, najveći deo radova je već obavljen.

Kako je i predviđeno, svetlosnim ukrasima je okićen samo gornji deo gradskog šetališta i to izgleda identično prošlogodišnjoj dekoraciji.

I ove godine, gradski oci se žale na besparicu, pa je to glavni razlog što će centar Vranja Novu godinu dočekati u starom ruhu.

Prema rečima gradskog većnika za turizam Miće Mladenovića, za nove ukrase je ove godine izdvojeno 500.000 dinara, mada po onome što se može videti, oni još uvek nisu postavljeni.

Na društvenim mrežama se već pojavljuju negativni komentari vezani za ukrase sa kojima će grad ući u Novu godinu, pa ostaje nada da će ti novi ukrasi bar malo popraviti opšti negativan estetski utisak.

Kao i prethodnih godina, za postavljanje novogodišnje dekoracije u gradu angažovana je firma „Elektrosistem“ iz Vranja, a za montažu i demontažu dekoracije predviđeno je oko 200.000 dinara.

 

    

    

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: