GOGČE oslobođen optužbi za iznudu

Lokalne vesti - Utorak 06.06.2017 - 07:16

Goran Tasić Gogče iz Vranja oslobođen je pred Apelacionim sudom u Nišu optužbi za krivična dela iznuda i produžena iznuda, odlukom sudskog veća kojim je predsedavala sudija Mirjana Đorđević.

Deo presude Tasiću FOTO OK Radio Deo presude Tasiću FOTO OK Radio

Proces protiv Tasića vođen je po optužbi za iznudu i produženu iznudu, u slučaju vezanom za tadašnjeg narodnog poslanika Radoslava Mojsilovića.

 

Tasić je tada uhapšen pod sumnjom da je iznudom prema poslaniku upumpavao novac u svoje firme Strada Mastieri i Elhan Mastieri.

Viši sud u Vranju prvobitnom presudom takođe je oslobodio Tasića, na šta se žalilo Više javno tužilaštvo, a po toj žalbi Apelacioni sud je sada ustanovio da nema krivice za koju su Tasić i još četvoro ljudi optuženi.

Pored Tasića, koji je 16 meseci proveo u pritvoru po ovoj optužbi, okrivljeni su bili i Nenad Kostadinović, Jovica Tasić, Miodrag Veljković i Senka Glišić, koje je sud sada takođe oslobodio krivice.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: