Gore kontejneri po Vranju

Lokalne vesti - Utorak 14.04.2015 - 12:41

Dva kontejnera izgorela su za vikend u Vranju, a procenjena šteta je više od 70.000 dinara.

Vatrogasci gase pravi požar - snimak čitaoca portala OK Radija Vatrogasci gase pravi požar - snimak čitaoca portala OK Radija

Čitalac portala OK Radija poslao je fotografiju plastičnog kontejnera u plamenu i vatrogasce koji su lokalizovali požar.

Kako se saznaje, još jedan metalni i mnogo veći zapaljen je kod gornje pijace u Vranju za vreme uskršnjih praznika, ali su vatrogasci uspeli da vatru na vreme ugase.

Prema rečima direktora komunalnog preduzeća „Komrad“ Dejana Ilića, šteta koju su prouzrokovali nesavesni građani nije baš mala.
 

– Jedan  kontejner u ulici Proleterskih brigada je toliko oštećen da je sada neupotrebljiv. Vatrogasci su došli kada je vatra počela da bukti, ali je reč o plastičnom kontejneru kome nije bilo spasa.

Takav jedan mi sa PDV-om plaćamo oko 23.000 dinara. Za vreme uskršnjih praznika zapaljen je i veći, metalni kontejner. On je oštećen, ali može da se upotrebljava. Takav košta oko 50.000 dinara – kaže Ilić.

Prema njegovim rečima, ovakvi slučajevi češće se dešavaju u zimskom periodu kada građani istresaju pepeo iz šporeta.

Međutim, kaže Ilić, ima i slučajeva kada neko namerno u plastični ili metalni kontejner ubaci zapaljivo sredstvo, kako bi sebi napravio nekakvu zabavu.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: