Grad ipak isplatio plate iz budžeta

Lokalne vesti - Utorak 27.01.2015 - 10:42

Prvi deo decembarskih zarada zaposlenima u Gradskoj upravi, javnim preduzećima i ustanovama u Vranju isplaćen je u ponedeljak.

Spasovdan se za budžetlije pao na Savindan Spasovdan se za budžetlije pao na Savindan

Kako je najavilo rukovodstvo Grada, ostatak dugovanja zaposlenima biće isplaćen u utorak.

– Stekli su se uslovi za uplaćivanje plata, jer je većina preduzeća i ustanova odradila usklađivanje zarada svojih zaposlenih sa onima u Gradskoj upravi.

Ostalo je još da taj deo posla završe Direkcija za izgradnju, „Novi dom“, „Vodovod“ i još neke ustanove.

Očekujem da to bude završeno do kraja ove nedelje – kaže gradonačelnik Vranja Zoran Antić.

Podsetimo da je Antić početkom godine izjavio da plate neće biti isplaćivane dok sva preduzeća i ustanove koje se finansiraju iz lokalnog budžeta ne završe usklađivanje zarada zaposlenih sa platama u Gradskoj upravi.

Kako je tada kazao, pojedini službenici koji po javnim preduzećima ništa ne rade imaju mnogo veće mesečne zarade od službenika u Gradskoj upravi, a koji od posla „ne podižu glavu“.

- Toga više u Vranju neće biti. Tačno će da se zna ko i koliko radi i u skladu sa tim će biti plaćen  -  rekao je tada gradonačelnik Antić.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: