GRADONAČELNIČE, gde ste vi, a gde je službena INSIGNIJA?

Lokalne vesti - Petak 04.08.2017 - 12:59

Niko od nadležnih iz Gradske uprave ni u petak nije želeo da potvrdi da je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković otputovao na privatni odmor službenom “insignijom”, kako su u četvrtak izvestile “Vranjske”.

Gradonačelnik na odmoru, službeno ili privatno? FOTO OK Radio Gradonačelnik na odmoru, službeno ili privatno? FOTO OK Radio

Vest “Vranjskih” o teškoj zloupotebi položaja aktuelnog gradonačelnika Milenkovića, koji je to postao baš zahvaljujući tome što ga je “bio glas” da je pošten i bez ikakve mrlje u karijeri, za sada niko ni iz njegove SNS niti iz gradske vlasti nije ni demantovao.  

Opet, gradonačelnik je zvanično na odmoru, ali, gde je “opel insignija”, vozilo koje on koristi svakodnevno dok radi, a koje je Grad dobio kao poklon od agencije “VEEDA”?

Prema saznanjima OK Radija, vozilo „Opel Isignia“ u petak nije bilo u garaži GU, ali niko nije želeo da kaže gde je, ko ga vozi i na osnovu kog putnog naloga.

Stvar je izgledala jednostavno - pokažite auto, ili objasnite gde je, i mediji bi opet ispali grbavi. Ali, svi kriju sve kada je ova priča u pitanju.

Nebojša Živković, načelnik Zajedničke službe u GU, koji je zadužen za vozni park, na godišnjem je odmoru, pa nije bio dostupan za pojašnjenje, kao ni šef kabineta gradonačelnika Miodrag Cvetković, a ni načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović, koji je stalno na sastancima.

Ni Nebojša Antić, jedan od vozača u GU, koji je u odsustvu Živkovića zadužen za raspolaganje službenim vozilima, nije želeo da otkrije da li je gradonačelnik Milenković otputovao na odmor službenim autom, kao ni to da li je „Insignia“  u gradskoj garaži.

- Stvarno ne znam, službeno sam u Beogradu, tako da ne mogu ništa da kažem - dodaje Antić.

Kad su u Beogradu, zvaničnici ništa ne govore, ili je nešto drugo u pitanju, prikrivanje teške zloupotrebe, recimo?

Niko, dakle, ništa ne zna, ali je pitanje prosto: da li je gradonačelnik Slobodan Milenković, član SNS-a, kao prvi čovek lokalne samouprave u Vranju teško zloupotrebio položaj i službenim automobilom se odvezao na odmor, makar do Vranjske Banje?

Jeste, ili nije?

Ako jeste, ostavka je najmanje šta bi pošteni gradonačelnik morao da uradi.

Ako nije, da primi izvinjenje.

Ovakvo ćutanje vlasti samo pali maštu svih zainteresovanih, a svako ima odgovor na pitanje šta bi on radio da mu se može.

A nekome se ovde, izgleda, baš može.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: