Gradonačelnik proučavao špijune

Lokalne vesti - Četvrtak 23.10.2014 - 10:42

Vranje - Promocija knjige ''Špijunsko ratovanje Kraljevine Srbije uoči Velikog rata” biće održana u petak u 13 časova u porti Manastira Sv. Pantelejmon u Lepčincu.

Špijunsko ratovanje Kraljevine Srbije  uoči Velikog rata Špijunsko ratovanje Kraljevine Srbije uoči Velikog rata

Istog  dana u 18 časova knjiga će biti predstavljena u velikoj sali Galerije Narodnog muzeja.

Knjiga je delo grupe autora među kojima je i gradonačelnik Vranja Zoran Antić.

Promociju knjige ''Špijunsko ratovanje Kraljevine Srbije uoči "Velikog rata”, autora  prof.dr  Milana Mijalkovskog, prof.dr  Duška Tomića,  pukovnika Zvonimira Pešića dipl. politikologa Zorana Antića, organizuju Istorijski arhiv ''31.januar''  iz Vranja i Fakultet za inženjerski menadžment iz  Beograda.

- Prvi četnički odred je osnovan u tom periodu 1903. godine. Pre polaska na tursku teritoriju četnički odred je dolazio u Manastir  da se pričesti i zatraži blagoslov zato je promocija organizovana  u Manastiru Sv. Pantelejmon u Lepčincu – kaže Suzana Petrović, direktorka Istorijskog arhiva ''31.januar''.

O knjizi čija je promocija organizovana povodom 100.godišnjice od početka Velikog rata govoriće  prof.dr  Zoran Vučinić, prof.dr  Radomir Milašinović i prof.dr  Branko Krga.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: