GRADSKO VEĆE pokreće proces OTPUŠTANJA RADNIKA

Lokalne vesti - Nedelja 03.09.2017 - 11:56

Na 83. sednici Gradskog veća, zakazanoj za ponedeljak, 4. septembar, kojom će predsedavati gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, biće razmatrano 18. tačaka.

Gradska kuća polako se prazni. Dokle? FOTO OK Radio Gradska kuća polako se prazni. Dokle? FOTO OK Radio

Zbog otpuštanja radnika, u više firmi u gradu biće menjana sistematizacija i statut preduzeća.

Za sada, reč je o Istorijskom arhivu „31. januar“, gde se menja Statut,  a biće razmatrani  i pravilnici o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u "Novom domu“ i Gradskoj upravi grada Vranja.

Većnici će se izjasniti i o predlogu Odluke o pristupanju izradi Akcionog plana održivog energetskog razvoja grada Vranja za period od 2017. do 2021. godine,  Odluci o visini naknade za korišćenje gradskih ulica i poligona za obuku vozača i Odluci o visini naknade za ulazak vozila u pešačku zonu.

Takođe, biće razmatran  Poseban program namirenja poverilaca u likvidacionom postupku Javnog preduzeća „Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“ u lividaciji.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: