GRADSKO VEĆE: Stiže i konkurs za MEDIJE!

Lokalne vesti - Petak 05.05.2017 - 12:42

Gradsko Veće Vranja na svojoj 65. sednici usvojilo je izveštaj o radu Direkcije za razvoj, planove detaljne regulacije za pojedina naselja, ali i definisalo uslove o raspisivanju konkursa za finansiranje medijskih sadržaja.

Jović: Sredićemo i stanje u Novom Domu kulture FOTO OK Radio Jović: Sredićemo i stanje u Novom Domu kulture FOTO OK Radio

Zorica Jović, portparol GV, navodi da je usvojen plan detaljne regulacije u naselju Rudina i poteza uz Neradovački put.

- Usvojen je i finansijski izveštaj Direkcije za razvoj za prošlu godinu, kao i izveštaj o izvršenom popisu imovine u ovom preduzeću.

Formirana je i radna grupa za utvrđivanje činjeničnog stanja u Domu kulture, na čijem je čelu Slavoljub Stojmenović, pomoćnik gradonačelnika za oblast infrastrukture.

Radna grupa ima za cilj da za 15 dana sačini izveštaj o korišćenju prostorija u Domu kulture, raspoloživom prostoru, načinu i redovnosti plaćanja
- kaže Jovićeva.

Većnici su se izjasnili i o pravilniku o radu Turističke organizacije Vranje, kao i raspisivanju konkursa za finansiranje medijskih sadržaja.

- Odlukom je precizirano da najniža vrednost po projektu može da iznosi 100.000 dinara, a najviša 7,5 miliona.
Konkurs će biti već od ponedeljka raspisan.

Formiran je i Organizacioni odbor za održavanje “Vranjskog kulturnog leta”, a na njegovom čelu je gradonačelnik Slobodan Milenković
- dodaje Jovićeva.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: