GRADSKO VEĆE usvojilo programe JAVNIH PREDUZEĆA

Lokalne vesti - Ponedeljak 20.03.2017 - 13:41

Na 57. sednici Gradskog veća Vranja, većnici su usvojili izveštaje o radu javnih preduzeća za prošlu godinu sa finansijskim planovima.

Većnici odobrili i plan Štaba za vanredne situacije FOTO: D: Ristić/OK Radio Većnici odobrili i plan Štaba za vanredne situacije FOTO: D: Ristić/OK Radio

Usvojeni  su izveštaji “Vodovoda”, “Komrada”, “Novog Doma”, Zavoda za urbanizam i Uprave Banje.

Takođe, većnici su usvojili i izveštaje o radu Gradske uprave, Gradskog veća, Gradskog pravobranilaštva, kao i Gradskog štaba za vanredne situacije, čiji je plan rada za ovu godinu takođe odobren.

Većnici su podržali i program korišćenja sredstava za finansiranje i unapređenje bezbednosti saobraćaja na teritoriji grada Vranja za ovu godinu, koji je uradio gradski Savet za bezbednost saobraćaja.

Portparol Gradskog veća i većnica za kulturu Zorica Jović, pozvala je sve zainteresovane na predstavu „Udovičko kolo“ Stamena Milovanovića, u režiji Srđana Siće Živkovića, a u izvođenju pozorišta iz Prokuplja.

Predstava će biti odigrana u ponedeljak u Domu vojske u Vranju, sa početkom u 20 sati, a pokrovitelj je Ministarstvo kulture Republike Srbije.

- Tema je Toplički ustanak i stradanje juga Srbije 1917. godine, tokom Prvog svetskog rata, a nastup glumaca iz Prokuplja omogućio je grad Vranje.

Ulaz je besplatan i pozivam sve ljubitelje pozorišta, kao i poštovaoce naše istorije i borbe naših predaka, da zajedno pogledamo predstavu
– rekla je većnica.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: