GRCI novi korisnici Slobodne zone

Lokalne vesti - Sreda 20.09.2017 - 09:47

Grčko-srpska firma sa sedištem u Nišu “Envidome”, novi je korisnik Slobodne zone u Vranju.

Sa potpisivanja ugovora FOTO: vranje.org.rs Sa potpisivanja ugovora FOTO: vranje.org.rs

Direktor „Slobodne zone“ u Vranju Goran Živković i vlasnik „Envidome Doo“ Christou Ioannis, potpisali su u utorak ugovor o poslovno – tehničkoj saradnji, čime će ovo preduzeće i zvanično postati novi korisnik Slobodne zone od 1. decembra ove godine.

Prema rečima pomoćnika gradonačelnika Zorana Velinovića, preduzeće ima priznate reference i saradnju sa kompanijama u implementaciji inženjerskih projekata obnovljivih izvora eneregije, među kojima su kineski „Talesun Energy“ i kanadski „Canadian Solar“, vodeće u proizvodnji solarnih panela.

- U narednom periodu, očekujemo dolazak i Talesun grupe, koja će takođe postati korisnik Slobodne zone, a  u toku su i inicijalni razgovori o izgradnji solarnih parkova u delu Slobodne zone i okolini Vranja – rekao je Velinović.
 
On dodaje da rukovodstvo grada intenzivno razgovara sa još nekoliko kompanija koje se zainteresovane za ulaganje u Vranje, pre svega u oblasti građevinarstva, prehrambene i tekstilne industrije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: