GREOTA: Simpo potpuno ruinirao Haremluk! (FOTO)

Lokalne vesti - Sreda 14.01.2015 - 13:21

Predstavnici Grada Vranja obišli su u sredu zgradu Haremluka, čija je unutrašnjost, nakon izlaska prethodnog zakupca, dovedena gotovo do neprepoznatljivosti.

Sa drugog sprata Haremluka u Vranju iznet sav nameštaj Sa drugog sprata Haremluka u Vranju iznet sav nameštaj

Prema rečima gradskog pravobranioca Dragana Mihajlovića prvi sprat Haremluka je delimično očuvan, dok je sasvim druga slika u prizemlju.
 

- Prethodni zakupac, kompanija Simpo, izneo je sav nameštaj i prateće elemente i ostavio objekat u neočekivano lošem stanju - ocenio je za gradski sajt Mihajlović.

Član Gradskog veća i predsednik Komisije za davanje u zakup poslovnih prostorija Miloš Antanasijević je rekao da je interes Grada da ovaj reprezentativni objekat nastavi da funkcioniše i u tom smislu će, u što kraćem roku, biti izabran strateški partner.

Inače, zgrada Haremluka je u vlasništvu Republike kao spomenik kulture, ali se očekuje da će vrlo brzo biti pronađen model upravljanja nad objektom, imajući u vidu da je Grad dobio saglasnost nadležnog Zavoda za zaštitu spomenika iz Niša.  
 

    

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: