Hanske demokrate po SVAKU CENU ostaju vlast?!

Lokalne vesti - Petak 04.09.2015 - 12:28

Vranje - Demokratska stranka u Vladičinom Hanu neće za sada izaći iz lokalne koalicije sa SNS-om, što znači da neće ispoštovati odluku centrale po tom pitanju, sazaje OK Radio.

Odbornici DS (levo). Foto: S. Tasić Odbornici DS (levo). Foto: S. Tasić

Odluku o izlasku iz svih kolicija koje demokrate imaju sa  SNS-om po Srbiji doneo je Izvršni odbor DS-a, ali se ta odluka, ako je suditi po ponašanju stranačkih lidera, malo kome u Hanu svidela.

Koordinator DS-a za Pčinjski okrug Perica Janković kaže da još nema informacija po tom pitanju, ali da šefica hanskih demokrata Danijela Popović, na svoj zahtev, u petak ima direktan sastanak sa Bojanom Pajtićem, predsednikom DS-a.  

Šta će ona i o čemu pregovarati sa Pajtićem ostaje nejasno, jer je odluka stranke jasna, ali Popovićeva ostaje tajnovita jer kaže da za OK Radio ne može ništa da kaže po tom pitanju, jer su hanske demokrate dogovorile da za sada ne izlaze sa izjavama za medije.

Kako se moglo saznati u hanskom odboru DS-a, protiv izlaska iz vladajuće koalicije su svi u odboru, a naročito direktori, odbornici i slični funkcioneri.

DS u Skupštini Vladičinog Hana ima 12 odbornika od ukupno 37. Zajedno sa dva odbornika Liberalno demokratske partije i devet iz redova SNS, čine parlamentarnu većinu.

DS je u vlast ušla 12. oktobra 2013. godine, nakon što je srušena koalicija SNS sa SPS, DSS, URS i NOPO.

Prema nekim najavama, postoje i mogućnost potpunog raspada hanskog odbora DS-a, jer su mnogima funkcije važnije od stranačke pripadnosti.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: