Hapšenja zbog KRAĐA i RAZBOJNIŠTAVA i u Vranju

Lokalne vesti - Sreda 06.12.2017 - 11:59

Pripadnici policije su, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, prethodnih nekoliko dana uhapsili 97 osoba u 14 gradova Srbije, među kojima je i Vranje, saopštio MUP.

Hapšenja je bilo i na teritoriji Policijske uprave Vranje FOTO: D. Ristić/OK Radio Hapšenja je bilo i na teritoriji Policijske uprave Vranje FOTO: D. Ristić/OK Radio

Uhapšeni se sumnjiče da su izvršili krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo, stoji u saopštenju MUP-a.

U prethodnih nekoliko dana, više odvojenih akcija na suzbijanju imovinskih delikata sprovedeno je na teritoriji policijskih uprava Beograd, Kragujevac, Novi Pazar, Leskovac, Pirot, Pančevo, Požarevac, Smederevo, Bor, Vranje, Zaječar, Jagodina, Sremska Mitrovica i Prokuplje.

Uhapšeni su osumnjičeni da su u prethodnom periodu izvršili više od 300 teških krađa, krađa i razbojništava.

 

U Vranju je uhapšen A.N. (27), o čemu možete čitati u posebnoj vesti.

U okviru tih akcija podnete su i krivične prijave u redovnom postupku protiv još 48 osoba.

- Policija je od osumnjičenih oduzela više predmeta koji potiču iz krivičnih dela – između ostalog četiri automobila, motocikl, skuter, umetničku sliku, više mobilnih telefona i sim kartica, dva kompjutera, kao i više komada nameštaja i tehničkih uređaja ukradenih iz kuća i stanova – stoji u saopštenju MUP-a.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: