HAREMLUK: Krečenje ljudske nebrige

Lokalne vesti - Petak 11.08.2017 - 13:58

Dvorišna ograda „Haremluka“, jednog od simbola Vranja, prekrečena je u okviru radova na obnovi ovog objekta.

Umivena ograda Umivena ograda

U protekle dve godine „Haremluk“ je bio na meti vandala.

Pored iscrtavanja grafita, aktivisti SNS - a su pred ovogodišnji miting Aleksandra Vučić, tadašnjeg premijera i kandidata naprednjaka za predsednika, na dvorišnoj ogradi čak zalepili i stranačke plakate.

Dok je bio u vlasništvu države u proteklom periodu, na zgradi „Haremluka“ lomljeni su prozori, a lopovi su mu čak i krali ogradu.

Dvorište ovog zdanja koje je bilo zaraslo u korov i šiblje je pokošeno i očišćeno, a u toku su i radovi na sređivanju unutrašnjosti zgrade u kojoj je nekada bio “Simpov” restoran.

Za sada se ne zna kada bi restoran bio skroz sređen i uređen, kako bi mogao da primi goste, jer je je potrebno kompletno renoviranje i sređivanje, kako unutrašnjosti, tako i dvorišta.


Objekat je, prema dostupnim informacijama, zakupio  Saša Zlatanović, inače vlasnik poznatog vranjskog restorana “Kod bake na ručak“.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: