Hit su lifting i kavitacija

Lokalne vesti - Ponedeljak 21.04.2014 - 11:54

U kozmetičkim salonima u Vranju najveće interesovanje žena je za zatezanje kože lica radiotalasnim liftingom.

Jaziković Jaziković

Kada je u pitanju nega tela za skidanje masnih naslaga i celulita hit je metoda kavitacije.

Gordana Jaziković vlasnica salona “Sveti Stefan” koji je opremljen najsavremenijim aparatima za ulepšavanje i podmlađivanje kaže da na tretmane dolaze recimo devojka do 20 , ali i one mnogo starije.  

- Za radiotalasni lifting koristimo “čarobni” aparat za zatezanje kože lica. On radi na principu zagrevanja tkiva, podstiče kolagen koji se sa godinama gubi.

Kože nakon tretmana postaje blistava, čista  i izgledate dosta mlađe. Efekat je vidljiv nakon jednog tretmana – kaže Jazikovićeva.  

Radiotalasni lifting se prema njenim rečima ne preporučuje trudnicama i ženama neposredno nakon operativnog zahvata, a efekat je vidljiv posle jednog tretmana.

- Sa zatezanjem kože lica treba krenuti sa 28 godina kada i počinje starenje, ali je najvažnije kako je negujemo.  

Redovna nega podrazumeva pranje lica skidanje šminke pre spavanja, korišćenje dnevne  hidrantne i noćne kreme protiv bora što opet zavisi od tipa kože – savetuje Gordana.

Za negu kože lica neophodni su tretmani dermoambrazija, radiotalasni lifting i mezoterapija.

-  Dermoambrazija čisti kožu, liftingom se zateže koža, a aparatom za mezoterapiju  nanose se vitaminski kokteli  za podizanje njenog tonusa. Koz metički tretman lica košta od 1000 do 2.500.

Zbog finansijske situacije žene u Vranju daleko manje pažnje posvećuju sebi u odnosu na Beograđanke ili Nišlijke – napominje Jazikovićeva.

Osim lica veoma popularna je i kavitacija, metoda kojom se skidaju celulit i  masne naslage na telu.

- Radi se stomak, bokovi, nadlaktice, nadkolenice… Nakon jednog tretmana obim tela u tretiranom delu se se smanjuje za nekoliko santimetara.

Sondom se prelaze delovi tela sa masnim naslagama i razbijaju se masne ćelije.

Kavitacija  se radi  jednom nedeljno sa limfnom drenažom i liftingom radiotalasima a edan tretman košta 3.000 dinara – objašnjava Jazikovićeva.

Za podmlađivanje, negu tela i kože lica neophodni su i fizička aktivnost, ali i dovoljno sna, kaže naša sagovornica.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: