I dalje kradu struju

Lokalne vesti - Četvrtak 28.08.2014 - 09:41

Radnici Elektrodistribucije u saradnji sa policajcima iz Preševa prethodnih dana procesuirali su 11 domaćinstava sa tog područja koja su „na divlje“ koristila struju.

Ilustracija Ilustracija

Kako je saopšteno iz vranjske Policijske uprave, na osnovu naredbe o pretresanju sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Bujanovcu, izvršen je pretres 11 kuća na području opštine Preševo.

- Pretresu su prisustvovali i radnici Elektrodistribucije koji su utvrdili da vlasnici kuća koriste električnu energiju bez odobrenja za priključenje.

Radnici EPS-a su obustavili dalju isporuku električne energije – kaže portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Prema njegovim rečima, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju protiv vlasnika kuća biće podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: