I GRADSKA MEANA za Miljanu

Lokalne vesti - Petak 12.05.2017 - 09:03

Restoran „Gradska meana“ organizovao je u centru Vranja prodaju obroka, a sav novac prikupljen u ovoj akciji biće uplaćen za lečenje Miljane Ristić Stanković.

Sa lica mesta FOTO S. Tasić/OK Radio Sa lica mesta FOTO S. Tasić/OK Radio

Ivica Cvetković, vlasnik ovog restorana, kaže da su vođeni idejom da pomognu kao firma mogli da izdvoje svega 10 do 15.000 dinara, a onda su shvatili da prodajom obroka mogu više da pomognu.

- Onda smo rešili da za taj novac možemo nešto da kupimo i da u daljoj akciji još više zaradimo i uplatimo na Miljanin račun.

U akciju su se uključili i naši dobavljači, pokazavši dobro razumevanje, tako da smo dobili besplatan hleb od pekare „Loki“, od mesare „Mišić“ smo besplatno dobili 20 kilograma mesa, tako da smo se svi ujedinili i rešili da to uradimo ovako.

Na ovaj način od prodaje obroka očekujem da ćemo sakupiti 70.000 dinara
- navodi Cvetković.

„Gradska meana“ planirala je da u ovoj akciji proda oko 250 obroka.

Na meniju su bile mućkalica, salata i posan pasulj, a svako je obrok plaćao minimalno 200 i 250 dinara, a ukoliko je želeo mogao je i više.

Za lečenje Miljane Ristić Stanković obolele od leukemije potrebno je 150.000 evra, a u akciju prikupljanja uključili su se mnogi pojedinci, organizacije i preduzeća.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: