I Pozorište o Pozorištu

Lokalne vesti - Utorak 10.11.2015 - 13:25

O „aferi Pozorište“ konačno se oglasilo i samo pozorište „Bora Stanković“ iz Vranja.

San San

U saopštenju se apostrofiraju neverica i velika zebnja kojom je primljena vest o prisustvu pojedinih jedinjenja u podrumskim prostorijama, opasnih po zdravlje ljudi.

- Sada imamo slučaj da se zbog nečije greške, nemarnosti ili možda namere produžava agonija, odnosno nastavlja se najteži period kroz koji Pozorište prolazi od dana svog nastanka.

Sve ovo vreme, od 2012. do danas, radimo svoj posao, radimo na novoj produkciji, osvajamo zapažene nagrade na prestižnim festivalima.

Radovali smo se što ćemo biti domaćin festivala „Joakim Vujić“ koji je trebalo da se održi u maju 2016. godine, ali i dalje nemamo svoj pozorišni dom.

Zato očekujemo od nadležnih da situaciju ispitaju do kraja i odgovorne sankcionišu. Takođe, očekujemo da se oni koji su zapalili Pozorište kazne, ali očekujemo i od svih društveno-političkih činilaca da na račun Pozorišta ne prave svoje političke kampanje jer to ova ustanova nije zaslužila - kaže se u saopštenju Pozorišta.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: