I RTV Vranje traži novog vlasnika

Lokalne vesti - Nedelja 17.08.2014 - 09:27

Sada je već izvesno da će do kraja ove, a najkasnije do sredine naredne godine svi mediji u Srbiji biti privatizovani, a među njima i RTV Vranje.

Srećna vremena saradnje RTV-a i lokalne vlasti Srećna vremena saradnje RTV-a i lokalne vlasti

Na spisku od 502 firme, koji je objavila Agencija za privatizaciju, nalazi se i ovo javno preduzeće, koje tako treba do 15. jula 2015, godine, da pronađe novog vlasnika.

Ovo, ali i sva druga preduzeća sa tog spiska, koja u zakonskom roku ne budu privatizovana, ići će u stečaj ili likvidaciju.

Agencija je saopštila da RTV Vranje, najveće regionalna infornativno preduzeće sa 54 zaposlena, čiji je sada vlasnik lokalna samouprava, košta 14, 27 miliona dinara, a da je vrednost njegove imovine 7, 49 miliona dinara.

Novi kupac će ovom cenom platiti studijsku i emisionu opremu, vozni park i ime, s obzirom da RTV Vranje ne raspolaže sopstvenim poslovnim prostorom.

Poređenja radi  recimo da je cena Radio Leskovca 17,  TV Smederevo 16,9, RTV Inđije 16, TV Pirot 15, Radio Subotice 8 i Radio Valjeva 3,4 miliona dinara.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: