I Viktor Bubanj na meti lopova

U fokusu - Utorak 26.05.2015 - 12:21

U naselju "Viktor Bubanj" koje se nalazi na periferiji grada Vranja, a u čijim zgradama uglavnom žive pripadnici vojske i policije sa porodicama, više od mesec dana lopovi obijaju parkirane automobile.

zgrade u naselju Viktor Bubanj u Vranju na meti lopova - FOTO: gradnja-online.com zgrade u naselju Viktor Bubanj u Vranju na meti lopova - FOTO: gradnja-online.com

Još jedan pokušaj pljačke sprečen je za vikend kada su razbojnici pokušali da obiju vozilo i kako pretpostavlju stanovnici tog naselja ukradu akumulator.

- Meni lično su jedan auto obili pre mesec dana, ali srećom je akumulator bio izvađen, pa je stradao komšijin auto koji je bio pored mog auta. Iako je policija uzela video zapis sa kamere iz zgrade ništa nisu učinili.

Sinoć su probali da mi obiju i drugi auto, ali nisu uspeli i načinjena je manja materijana šteta.

Pitanje je kad će policija stati na put tim narkomanima kriminalcima? Da li treba da mi sami preuzimamo stvar u svoje ruke?
Zbog čega oni primaju platu iz državnog budžeta? – pita čitalac portal OK Radija koji je želeo da ostane anoniman.

Iz PU Vranje kažu da policija preventivno obilazi celo područje grada u cilju sprečavanja vršenja krivičnih dela i otkrivanju izvršilaca.

Poslednji slučaj u naselju “Viktor Bubanj” bilo je obijanje u pokušaju saopštavaju u policiji.

Građani prijavljuju razbojništva pa će patrole policije biti prisutnije tamo gde su pokušaji krađe i razbojništvo učestaliji, radi preventivnog delovanja, kažu nadležni.

Vranjanci koji žive u gradskim naseljima gde su krađe učestale kažu da se ne osećaju bezbedno i da policija mora biti daleko efikasnija u sprečavanju  krađa koje postaju svakodnevica u Vranju.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: