I Vranjanci na mitingu DS-a

Lokalne vesti - Ponedeljak 06.04.2015 - 20:48

Veliki miting Demokratske stranke protiv aktuelne Vlade, zakazan je za 25. april, a u Beograd idu i članovi i simpatizeri iz Vranja.

Prva postaava vranjskog DS-a foto A. Stojković Prva postaava vranjskog DS-a foto A. Stojković

Kako je saopšteno iz vranjskog Gradskog odbora, svi zainteresovani mogu se javiti stranci, a DS će organizovati prevoz do Beograda za sve one koji žele da prisustvuju mitingu.

– Cilj mitinga je da se na jedan demokratski, pristojan, civilizovan i kulturan način oglasimo i kažemo sa čim se sve to ne slažemo oko politike sadašnje Vlade.

Demokratska stranka je stub demokratije. Iz nje su izašle sve demokratske opcije i kao takva danas ima obavezu da bude nukleus demokratskog procesa.

Treba da budemo stožeri svih onih opcija i političkih stranaka koje u svom programu u osnovi imaju borbu za demokratiju, ljudsku slobodu, slobodu govora i borbu da na jedan civilizovan način iskažu ono sa čim se ne slažu – kaže predsednik GrO DS u Vranju Slobodan Stamenković.

On dodaje da se u Srbiji danas ugrožavaju prava građana na objektivno informisanje.

– Mediji imaju prava da pitaju i to da pitaju sve ono što ih interesuje, a da za to ne snose posledice. Mi takvu politiku želimo i takvu smo politiku oduvek vodili.

Ovaj skup Demokratske stranke je zakonski, jer svako ima prava na okupljanje. To će biti jedno civilizovano dešavanje bez nasilja – kaže Stamenković.

Prema njegovim rečima, svi zainteresovani koji žele da prisustvuju mitingu, mogu se javiti Gradskom odboru DS-a u Vranju u BID zoni.

Na osnovu broja prijavljenih, ta stranka će organizovati besplatan prevoz do Beograda i nazad.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: