I Vranje ima ženu zmaja

Lokalne vesti - Petak 31.10.2014 - 07:52

Dragana Janjić, suvlasnica i direktorka Vinarije „Aleksić” iz Vranja, dobila je specijalno priznanje „Žena zmaj 2014“ , za zajednički ženski poduhvat koje dodeljuje „Udruženje poslovnih žena Srbije“.

Dragana na dodeli prestižne nagrade Dragana na dodeli prestižne nagrade

Sekcija ovog udruženja „ Ženski biznis klub“, organizovala je osmu godinu za redom dodelu prestižnih nagrada „Cvet uspeha za ženu zmaja“ sa ciljem da oda priznanje najuspešnijim preduzetnicama u Srbiji.

Dragana kaže da nagrada pripada čitavoj vinariji, odnosno trima sestrama na njenom čelu – Dragani, Maji i Mariji Aleksić.

- Ja sam je samo formalno primila u ime vinarije. Znači mi puno, s obzirom da je dobijamo na početku naše preduzetničke karijere.

Veliki je podstrek i vetar u leđa za naše dalje planove i poslovanje. Nagrada nema materijalnu, ali ima motivacionu vrednost jer je stigla od strane ostvarenih i uspešnih poslovnih žena – kaže Janjićeva.

Slogan ovogodišnje manifestacije bio je „San, ideja, cilj“. U najuži izbor za nagrade ušlo je 27 kandidatkinja iz gotovo cele zemlje, a njih 16 je ponelo titulu „žena zmaj”. Sve kandidatkinje su predstavljene u specijalnoj publikaciji, koja je prezentovana na ceremoniji dodele nagrada.

Pored Dragane Janjić, priznaje poslovnih žena dobila je još jedna preduzetnica iz Pčinjskog okruga. Specijalno priznanje za razvoj preduzetništva u nerazvijenim podrčjima dobila je  Dragana Ivanov, vlasnica i direktorka SPR „Anitex“ iz Bosilegrada.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: