I vranjski radikali na vidovdanskom mitingu

Lokalne vesti - Nedelja 28.06.2015 - 09:32

Stotinak pristalica SRS-a iz Vranja u nedelju je otišlo na miting te partije koji se pod nazivom „Vidovdanska buktinja srpskog radikalizma“ održava u Beogradu.

Čvorović (desno) sa vrhom SRS-a FOTO FB Čvorović (desno) sa vrhom SRS-a FOTO FB

Prema rečima predsednika Okružnog odbora SRS-a Gorana Čvorovića, na Beograd je krenulo četiri autobusa radikala, dva iz Vranja i dva iz okruga.

- Ovakav broj uslovljen je nedostatkom novca, ali pčinjski radikali biće dovoljno prisutni u Beogradu - kaže Čvorović.

Prema njegovim rečima, SRS organizuje miting na Vidovdan iz više razloga, od kojih se izdvaja njihovo nemirenje sa činjenicom da „režim otima od svojih građana pošteno zarađene plate i penzije“.

- Želimo da sprečimo dalje širenje socijalne bede i siromaštva, uništavanje sela i seljaka. Ne prihvatamo briselski sporazum i predaju Kosova i Metohije, i protiv smo pogubnog puta i puzanja Srbije ka EU i NATO - kaže Čvorović.

Članovi SRS-a su pretodnih nekoliko dana u Vranju potpisivali peticiju protiv povratka njihovog lidera Vojislava Šešelja u Hag.

Prema Čvorovićevim rečima, do sada je prikupljeno 1.700 potpisa samo u Vranju, dok je stranka ukupno prikupila oko 83.000 potpisa.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: