I vranjski SPS na mitingu podrške Vučiću

Lokalne vesti - Utorak 28.02.2017 - 09:49

Vranjski socijalisti podržaće kandidata vladajuće koalicije za predsedničke izbore Aleksandra Vučića na mitingu u četvrtak u Vranju, kojim će otpočeti njegova predizborna kampanja.

Dogovoreno prisustvo socijalista mitingu FOTO: D. Ristić/OK Radio Dogovoreno prisustvo socijalista mitingu FOTO: D. Ristić/OK Radio

I pored konstantnog sukoba koji u Vranju tinja i povremeno se razbuktava na relaciji SNS – SPS, vranjski socijalisti će se pojaviti na ovom predizbornom događaju.

Gradska organizacija SPS-a je prošle nedelje prihvatila stav vrha stranke o podršci Vučiću kao zajedničkom kandidatu vladajuće koalicije.

- Mi nepozvani ne idemo nigde. Ako nas zovu, pojavićemo se.

U svakom slučaju, mi slušamo instrukcije predsednika Dačića i rukovodstva partije i postupamo po njima
– kaže za OK Radio prvi socijalista grada Zoran Antić.

Antić navodi da će se u četvrtak verovatno i neko iz vrha SPS-a pojaviti u Vranju, ali da još uvek nema precizne informacije o tome.

Predsednik Gradskog odbora SNS-a i narodni poslanik Slaviša Bulatović kaže da u taboru naprednjaka ozbiljno računaju na podršku ovdašnjih socijalista tokom kampanje.

- Aleksandar Vučić je predsednički kandidat i SPS-a i logično je da očekujemo njihovo prisustvo na mitingu.

To je već dogovoreno
– kaže Bulatović.

Njegov stav da Aleksandar Vučić čini čast Vranju i Vranjancima otpočinjanjem predsedničke kampanje iz Vranja deli i Zoran Antić.

- Svakako je veliki događaj kada predsednik Vlade i predsednik najjače političke stranke u Srbiji kampanju počinje u jednom gradu na jugu Srbije.

Pretpostavljam da grad Vranje može da ima koristi od toga i gospodin Bulatović bi trebalo da to bolje zna od mene, jer je on u poziciji da razmišlja o tome
– kaže Zoran Antić.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: