I VUKOVCI slavili uz trubače (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Sreda 01.06.2016 - 13:15

U sredu nešto posle podneva, učenici osmog razreda O.Š. „Vuk Karadžić“ u Vranju uz trubače su proslavili poslednji dan škole.

Slavlje nakon naporne školske godine; Foto: D. Ristić Slavlje nakon naporne školske godine; Foto: D. Ristić

“Vukovi” osmaci su završili svoje poslednje školske obaveze, a petnaestak minuta iza podneva centrom grada su se razlegli zvuci trube.

Cela generacija završnog razreda ove škole je izašla u dvorište, a zatim i na fudbalski teren i podignutih ruku i nasmejanih lica počeli su slavlje.

Nakon naporne školske godine, zaboravljene su sve muke i problemi, loše ocene i izostanci, pa su završetak osnovne škole proslavili u prisustvu direktora Dušan Stevanovića i nekoliko nastavnika.

Osmaci su slavili uz jedan od najboljih trubačkih orkestara sa ovih prostora, sastav Nenada Mladenovića.

Đaci su nosili prigodne majice sa duhovitim natpisima: „Profesori jel vam žao, niko od nas nije pao“ i „Mi smo vaša budućnost, jel vas strah?“.

Uz slavlje, usledilo je i potpisivanje na majicama, a veselje je privuklo pažnju i onih koji su se u to vreme zadesili na trgu Staniše Stošića.

 

    

    

 

 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: