Il` asfaltirajte il` plaćajte penale

Lokalne vesti - Petak 07.03.2014 - 12:56

Sve više građana Vranja traži od Direkcije za izgradnju nadoknadu štete zbog rupa na gradskim ulicama, jer kako tvrde, svakodnevno oštećuju svoje automobile vozeći po gradu.

Lovcenska ulica u Vranju Lovcenska ulica u Vranju

Svakog četvrtka od podneva direktor Direkcije Dragan Stojković organizuje prijem za građane koji imaju razne zahteve prema tom preduzeću, od uvođenja uličnih svetiljki, do popravke trotoara, ali i nadoknade štete zbog navodnih oštećenja automobila na udarnim rupama.
 
– Dolaze ljudi sa mnogim zahtevima. Nešto možemo da rešimo, ali gomilu molbi nismo u mogućnosti da odobrimo, što zbog finansijske situacije, što zbog okvira nadležnosti preduzeća.
 
Sada mi je bio čovek koji traži da mu Direkcija isplati određenu sumu novca za popravku točka, jer ga je, kako tvrdi, oštetio prilikom propadanja u rupu na asfaltu.
 
Poslao sam ekipe na lice mesta i ustanovili su da se tu automobil može oštetiti samo ukoliko neko naleti brzinom od 100 kilometara na sat i više.
 
Nije ni nama lako i na žalost mnogi misle da je Direkcija za sve kriva – kaže Stojković.
 
Gradonačelnik Vranja Zoran Antić priča da je angažovana asfaltna baza i da će udarne rupe uskoro biti popunjene na gradskim ulicama.
 
– Ja molim građane da imaju strpljenja, jer ćemo rupe kojih moram da priznam ima dosta, uskoro zakrpiti.
 
Svako mora da razume da je zimski period i da se tada rupe ne popunjavaju.
 
I ja sam vozač i ja prelazim preko tih rupa, pa mi nije palo na pamet da tužim Grad ili Direkciju.
 
Ako ćemo tako, onda tužbu protiv Grada može da podnese svako ko udari u ivičnjak ili naleti na ležećeg policajca – kaže gradonačelnik Antić.
 
Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: