ILIĆ zvanično na čelu VRANJSKE POLICIJE

Lokalne vesti - Subota 02.04.2016 - 21:33

Tomislav Ilić novi je v.d. načelnika Policijske uprave Vranje, a dužnost je, po nalogu ministra policije Nebojše Stefanovića, zvanično preuzeo u subotu.

Ilić na novom radnom mestu FOTO S. Tasić Ilić na novom radnom mestu FOTO S. Tasić

Ministar Stefanović je na kraju inaugurisao rešenje o kome je OK Radio već pisao i najavio ga - postavljenje Ilića umesto dosadašnjeg smenjenog načelnika Slađana Velinovića.

Tomislav Ilić dolazi iz Leskovca, sa mesta zamenika načelnika tamošnje Policijske uprave, a  važi za ozbiljnog i temeljnog policajca, nepoznatog politikog opredeljenja ali i bez mrlja u karijeri.

On u Vranje dolazi na nepoznato dugo vremena, jer će novi  načelnik, po zakonu, biti izabran na konkursu, za šta svakako treba ne manje od šest meseci vremena.

Po preuzimanju dužnosti Ilić nije želeo da daje nikakve javne izjave, dok se temeljnije ne upozna sa situacijom u PU Vranje, koja pokriva ogroman prostor od makedonske granice do Grdeličke klisure i spada u jednu od najvećih, najosetljvijih i najzahtevnijih uprava u Srbiji.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: