IMA LI KRAJA BAHATOSTI POLICIJE U VRANJU?

Lokalne vesti - Utorak 17.03.2015 - 09:03

U okviru akcije „Pokažite bahatost vozača u Vranju“, u redakciju OK Radija stigla je fotografija autora N.D. na kojoj se vidi parkirano vozilo vranjske policije na mestu rezervisanom samo za taksiste.

Policajci bukvalno parkiraju kako im se hoće: amaterski snimak građanina Vranja Policajci bukvalno parkiraju kako im se hoće: amaterski snimak građanina Vranja

Kazna za ovaj prekršaj je 5.000 dinara, bez troškova pauk vozila koje bi civilni automobil zasigurno uklonilo sa tog mesta.

Na parkingu kod hotela “Vranje” stoji i znak da je parkiranje zabranjeno, osim za vozila taksi prevoza, ali se stiče utisak da saobraćajni znaci za ovdašnje poicajce ne važe.

Podsetimo da je sličan prekršaj kada je policijsko vozilo bilo parkirano na mestu na kome je to zabranjeno, ispred glavne pošte u Vranju uslikan i objavljen u ponedeljak na portalu OK Radija.

Ukoliko primetite ovakav ili sličan primer bahatosti u saobraćaju, fotografišite i pošaljite nam na mejl adresu acaokradio@gmail.com

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: