IMA LI KRAJA BAHATOSTI POLICIJE U VRANJU?

Lokalne vesti - Petak 03.04.2015 - 09:36

Policija u Vranju ne prestaje da krši saobraćajne propise, iako je nadležna da kontroliše njihovo poštovanje od strane vozača.

Kad im niko ništa ne može: policajci našli zgodno mesto Kad im niko ništa ne može: policajci našli zgodno mesto

U okviru akcije OK Radija koja traje više od godinu i po dana „Pokažite bahatost vozača u Vranju“, u redakciju je stigla fotografija policijskog vozila, parkiranog na trotoaru u centru grada.

Automobil je ostavljen ispred banke i „Leon“ marketa, a pored pešačkog prelaza. Na tom mestu parkiranje nije dozvoljeno i kazna za takav prekršaj je 5.000 dinara, ne uključujući i cenu usluge „pauk“ vozila, koje bi zasigurno, ukoliko je uopšte u funkciji, privatni automobil uklonilo sa trotoara.

Iako je u akciji OK Radija „Pokažite bahatost vozača u Vranju“ najviše bilo slučajeva vranjskih policajaca koji krše zakon, niko do danas od nadležnih nije reagovao, niti se oglasio po pitanju bahatosti svojih službenika.

U jednom slučaju pokrenuta je unutrašnja istraga, kako bi se utvrdilo ko je vozio službeni automobil gnjilanske Policijske uprave, a koje je preticalo kolonu automobila preko pune linije u selu Ranutovac.

Ukoliko primetite ovakav ili sličan primer bahatosti vranjskih vozača, fotografišite i sliku pošaljite na adresu acaokradio@gmail.com
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: