Inspekcija jurila DIVLJE PREVOZNIKE

Lokalne vesti - Utorak 05.09.2017 - 14:38

Odeljenje za inspekcijske poslove Gradske uprave Vranje u saradnji sa saobraćajnom policijom i republičkim inspektorom za drumski saobraćaj, u jutarnjoj kontroli prevoza putnika u Davidovcu i Neradovcu isključilo je iz saobraćaja nekoliko prevoznika.

Autoput, mesto susreta FOTO OK Radio Autoput, mesto susreta FOTO OK Radio

Prema navodima Bobana Antanasijevića, načelnika Sekretarijata za inspekcijske poslove, isključeni  prevoznici načinili su više prekršaja.

Tom prilikom u Donjem Neradovcu zatečen je preduzetnik koji obavlja poseban linijski prevoz, prevozi radnike od mesta stanovanja na posao bez identifikacione vozne isprave.

Takođe u Davidovcu je zatečen preduzetnik koji u autobusu nije imao putni nalog i ugovor o radu, pa je zbog tog prekršaja isključen iz saobraćaja na deset dana
- navodi Antanasijević.

On podseća i da je u ranijem periodu od strane gradskog inspektora za drumski saobraćaj, podnet  veći broj zahteva za pokretanje prekršajnog postupka kod Suda za prekršaje u Vranju.

Vršena su i isključenja iz saobraćaja autobusa i putničkih vozila zbog nepostojanje dokumenata potrebnih za prevoza putnika.

Antanasijević najavljuje i pojačanu kontrolu u daljem vremenskom periodu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: