INSPEKCIJA: Počinje redovno RUŠENJE divlje gradnje!

Lokalne vesti - Utorak 11.04.2017 - 09:55

Grad Vranje sklopio je ugovor sa preduzećem “Sloga Konstruktion” za uklanjanje bespravno podignutih objekta po nalogu građevinske ispekcije.

Jedan od pporušenih objekata FOTO Arhiva inspekcije Jedan od pporušenih objekata FOTO Arhiva inspekcije

Po ovom ugovoru, “Sloga” se obavezuje da će rušenja bespravno izgrađenih objekata izvršavati nalogom ili zahtevom inspekcije, u rokovima i dinamici koje odredi Izvršno odeljenje pri Odelenju ispekcijskih poslova.

Boban Antanasijević, načelnik Sekretarijata za inspekcijske poslove, kaže da je u Izvršnom odelenju napravljen program za uklanjanje objekata koji je poslat u nadležno ministarstvo.

- Ranije je ovakve ugovore imao je samo “Vodovod” sa kojim smo imali odličnu saradnju, ali s obzirom na redovne aktivnosti koje ovo preduzeće ima, nekada nisu mogli da nam izađu u susret da uradimo izvršenja u planiranom roku.

S potpisivanjem ugovora sa “Slogom” mi ćemo moći da uradimo sva izvršenja koja su zaostala, kao i naredna koje ćemo planirati u tačno određeno vreme.

Ranije su nam ta izvršenja za rušenje nelegalnih objekata ili delova tih objekata, kasnila i po mesec ili dava, a sada bi to trebalo da ide mnogo lakše i brže
- kaže Antanasijević.

Ovaj posao “Sloga” je dobila na tenderu, a iz budžeta grada u te svrhe opredeljeno je 800.000 dinara.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: