Inspekcija uklonila NELEGALNI KIOSK u centru

Lokalne vesti - Petak 01.09.2017 - 11:51

Odeljenje inspekcije grada Vranja uklonilo je u četvrtak ujutro nelegalni kiosk u glavnoj ulici, ispred zgrade „Lepa Brena“.

Jedan od stotinak nelegalnih objekata u gradu FOTO: OK Radio Jedan od stotinak nelegalnih objekata u gradu FOTO: OK Radio

Inspekcija je u redovnoj kontroli utvrdila da vlasnik kioska ne poseduje saglasnost Odeljenja za urbanizam za postavljanje manjeg montažnog objekta, kažu za OK Radio u Odeljenju za inspekcijske poslove.

- Vlasnici S.N. je naloženo da, zbog nepoštovanje Odluke o postavljanju manjih montažnih objekta privremenog karaktera na teritoriji Grada Vranja u roku od pet dana ukloni kiosk sa javne površine.

Pošto to nije učinjeno, u petak ujutro se pristupilo prinudnom izvršenju rešenja o trošku izvršenika
– rečeno je OK Radiju u Odeljenju za inspekcijske poslove.

Ovaj kiosk u samom centru grada već mesecima je van funkcije.

Gradska inspekcija je akciju uklanjanja kioska i drugih manjih montažnih objekata bez odgovarajućih dozvola i onih čiji vlasnici nisu izmirili obaveze prema lokalnoj samoupravi, započela zimus.

Prema tadašnjoj evidenciji, na teritoriji grada je postavljeno stotinak ovakvih objekata.

Mnogi od njih nisu u funkciji godinama i napušteni i zapušteni, predstavljaju ruglo grada.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: