Ipak uplaćen novac za OBOLELU DECU

Lokalne vesti - Subota 31.12.2016 - 11:11

Kao što je i više puta najavljeno, na namenski račun za lečenje dece i mladih obolelih od malignih i drugih teških bolesti, Grad Vranje uplatio je ukupno 650.000 dinara.

Ilustracija FOTO Thinkstock Ilustracija FOTO Thinkstock

- Gradsko veće donelo je odluku da se iz budžeta izdvoji pola miliona dinara, a kako neće biti organizovanog dočeka Nove godine opredelili smo još 150.000 dinara - izjavio je gradonačelnik Vranja  Slobodan Milenković.

On je rekao da je Vranje usvojilo pravilnik, utvrdio kriterijume i formirao Komisiju koja će odobravati sredstva za lečenje dece i mladih od najtežih bolesti.

- Ceo proces će biti transparentan i očekujem da se svi ljudi dobre volje uključe u ovu humanitarnu akciju - istakao je dr Milenković i zahvalio se svima koji su uplatili novac.

Na namenskom računu broj 840-3878741-25 sada ima ukupno 664.500 dinara, što znači da je pre Grada na račun uplaćeno samo 14.500 dinara.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: